de nieuwste verpakking trends

Geschiedenis

Geschiedenis

in slider-homepage

“Heel Den Haag weet ‘t, Mestro heeft ’t en “U nam geen risico, maar Mestro”…..

Zijn de eerste reclame-leuzen die door wijlen heer C. Mesters (oprichter en opa) in 1938 werden geroepen.

Dat Mestro zich na de crisis en oorlogsjaren steeds meer ging richten op het conserveren van vlees, was een logische stap doordat een goede en hygiënische manier van vleesbewaring steeds belangrijker werd. Deze specifieke verpakking in combinatie met systemen heeft sinds 1954, in samenwerking met Sealed Air Corporation (merknaam Cryovac®) geleid tot wat Mestro heden ten dagen bezielt.

Wat ooit begonnen is met het uitstallen van Mestro producten bij diverse abattoirs, betreft momenteel een agentuur voor geheel Nederland van allen Cryovac® series, systemen en natuurlijk andere specifieke benodigdheden voor de voedingsmiddelen branche.

Vroeger was het louter en alleen het verpakken van vlees, daar waar het nu om voedingsmiddelen in de ruimste zin van het woord gaat en dan vooral op een gedegen en vooruitstrevende wijze. Doordat Mestro in de afgelopen decennia altijd in familiehanden is gebleven is de interne structuur kort en duidelijk waardoor Mestro niet alleen daadkrachtig is, maar tevens slagvaardig.

Hierdoor zeggen wij na 76 jaar…

“Heel Nederland weet ‘t, Mestro heeft ‘t”